Kaker og desserter


Vi i Valaker har et stort og
tradisjonsrikt konditori

Vi i Valaker har et stort og tradisjonsrikt konditori

Vi legger stort vekt på å bruke våre egenproduserte varer,  dette være seg for eksempel kakebunner.

Vi gjør som du ville gjort det hjemme , pisker opp ferske egg, tilsetter sukker, hvetemel, bakepulver og steker bunnene ferske flere ganger i uken. Det er ikke alle som gjør det slik i dag, men du merker det på
smaken mener vi.
Andre råvarer som vi lager selv er vaniljekrem og den berømte makronbunnen som vi hevder er "vår greie" og som gjør nettopp marsipankaken fra Valaker så annerledes enn andres.
 
Vi er litt gammeldagse også vi i Valaker, og vi er opptatt av å holde på tradisjoner, så derfor lager vi fortsatt alle typer formkaker og rullader på den gamle måte helt uten bruk av hel og halvmikser.

Vi håper og tror at våre kunder legger merke til det. Selv om vi er forankret i det tradisjonsrike konditori syns vi i konditoriet at det er spennende med trender og nyheter.
Vi har flere dyktige kursholdere som kommer til oss når vi ønsker det for å gi oss inspirasjon og glede i faget. Og ut av slike kreative dager kommer det som regel nye produkter anno 2012.

Vi har deltatt i Cupcake konkurranse og vunnet.

Vi lager spesielle marengser og fristende makroner så vi er ikke helt vekke når det gjelder nyheter heller.

Kremkaker / fløtekaker rund standard


Størrelse, fyll, pris som ovenfor.

Dekor med frukt. Fløtekaker kan også leveres med frukt dekor, rikelige mengder frukt og sjokolade på toppen av kaken, friskt og fruktig. Tillegg i pris kr 60.

Marsipankaker rund standard


Størrelse 22diameter, ca 12-15 bit. Pris kr 360 Stor 26 diameter, ca 16-20 biter. Pris 460.

Våre stander store og mellomstore kaker inneholder makronbunn, fløte, aprikos, krokan og vaniljekrem.

Alternativt kan kaken inneholde enten bringebær eller jordbær. Kaken kan leveres som glutenfri da med et tillegg på kr 60. Kaken kan også ha inskripsjon f.eks gratueler med dagen. Dette uten tillegg i pris.

Sjokobombe - en herlig dessertkake for sjokoladelovers. Inneholder en tykk mandelbunn, sjokolade mousse og appelsinmousse med en topp vi har trekket i sjokoladeganach.
Walesring fylt med aprikos, vaniljekrem og fløte. Kringle kr. 350. Kan også leveres som ring for kr. 250.
Valaker konditori har en mengde mousser og fromasje kaker som er et friskt alternativ til krem eller marsipankaker. Disse kan vi enten lage som posjons kaker som kan være lekkert til fin dessert eller bryllup, eller vi kan levere de i samme størrelser og priser som våre øvrige kaker. Smaker du kan velge mellom
er:

Sjokolade
Appelsin
Cappucino
Jordbær
Bringebær

Alle leveres med mandelbunn kaken er glutenfri!
Kransekake av mørk kransekakemasse med masse mandler. 1kg / 18 ringer kr. 350
Marsipankake med fersk frukt.
Gelekake med bringebær fra Nordfjord. En av våre bestselgere! Kaken leveres i samme størrelser som for våre øvrige varianter. Inneholder vaniljekrem, kakebunn, bringebær fromasje, bringebær og bringebærgele.

Kaker med bildeprint


Vi kan kan legge på bilde som er spiselig på alle marsipankaker. Vi kan kjøre bilder i sort/hvitt, i farger og med og uten tekst. Vi kan også sette firmalogo på kaker. Personlig og mye brukt til bursdag, dåp og konfirmasjon.

Kaken pyntes etter tema. Bilder sendes oss på mail. Info om hvordan dette gjøres ligger på egen fane på fremsiden av hjemmesiden.

Spesial størrelser og fasonger på marsipankaker


Vi har to typer firkanta kaker de leveres som både marsipan og krem kaker.

De inneholder kakebunn, fløte, vaniljekrem, aprikos og krokan. De kan også leveres med bringebær eller jordbærfyll. Men de kan IKKE leveres som glutenfri kake.

Størrelse 30cm x 30 cm stor inneholder ca 18-24 biter og koster kr 550
Størrelse 30cm x 44 cm stor inneholder ca 25-30 biter og koster kr 750
Størrelse 60cm x 44 cm stor inneholder ca 60-70 biter og koster kr 1400

Konfirmasjon